Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Project Supervisie

Bent u bezig met de realisatie van een elektrotechnisch project op locatie, maar ontbreekt het u aan de mogelijkheid om de juiste begeleiding te bieden.

Indamapro – Engineering and Consultancy kan u als opdrachtgever, hiermee ondersteunen en deze werkzaamheden namens u gaan begeleiden.

Voordat hiermee door ons gestart zal worden, komen wij het gemaakte ontwerp met u doornemen en inventariseren we uw belangen.

Tijdens de realisatie op locatie, zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden conform uw ontwerp worden uitgevoerd en volgens planning zullen verlopen.

Wij zullen toezichthouden op de te volgen procedures en werkinstructies en zullen fungeren als vast aanspreekpunt richting uw opdrachtgever en daarin uw belangen behartigen.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Projectleiding

Project Engineering

Consultancy

Project Supervisie

Training

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren