Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Indamapro

 

Indamapro - Engineering & Consultancy is een onafhankelijk ontwikkel en adviesbureau binnen de industriële automatisering. Binnen dit vakgebied zijn wij primair gefocust op het uitvoeren van projecten waarbij het elektrotechnisch aspect centraal staat. Deze projecten, kunnen we bij u op locatie uitvoeren of bij ons op kantoor.

We hebben kennis en ervaring opgedaan in verschillende industrieën en branches en kunnen dan ook uw meedenkend gesprekspartner daarin zijn. Onze kennis en ervaring, passen we optimaal toe en we tonen volledige betrokkenheid bij het uitvoeren van uw projecten. De engineering van deze projecten voeren we uit door gebruik te maken van het Eplan platform, waarin Indamapro - Engineering & Consultancy zich heeft gespecialiseerd.

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan hier.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren