Onze Projecten

Op deze pagina presenteren we u een overzicht van projecten, waaraan door ons gewerkt is

Flame Spray Technologies

Flame Spray Technologies (FST), is een dynamisch, innovatief, en ervaren bedrijf dat zich voornamelijk focust op het leveren van turn key systemen voor het thermisch coaten van producten. Voor FST, beheren wij de elektrotechnische ontwerpen van de reeds ontwikkelde systemen en doen wij voor hen de  klant specifieke aanpassingen op deze systemen. Bij nieuwe ontwikkeling zijn wij voor FST de elektrotechnisch gesprekspartner en denken wij mee in de door hun gevraagde oplossing. Wij adviseren FST hierin en werken de engineering vervolgens conform gestelde specificaties uit. 

Lock 2 Twente

Voor Lock to Twente VOF, (Croonwolter&Dros, Mobilis en TBI PPP) hebben wij in 2018 mogen meewerken aan het ontwerp voor de nieuw te bouwen tweede sluiskolk en te renoveren bestaande sluiskolk in Eefde.

In eerste instantie zijn wij benaderd om mee te denken over de Eplan systeem inrichting en projectopzet. Dit met als doel, het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het ontwerpproces en eenduidig verwerken van de informatiestroom.

lees verder

Moekotte

In 2018 hebben wij voor Moekotte aan verschillende projecten mogen werken.  Hieronder een korte samenvatting van een aantal projecten waaraan gewerkt is en de diversiteit aan werkzaamheden.

Het eerste project waar door ons aan gewerkt is, was het uitwerken van het elektrotechnisch ontwerp, voor een test installatie van verbrandingssystemen.

Lees verder

Eplan optimalisatie

Tolsma Grisnich, heeft ons gevraagd te ondersteunen bij een Eplan optimalisatie. Het Eplan platform was reeds aangeschaft binnen de organisatie, geïnstalleerd en er werd al enige tijd mee gewerkt door het bedrijfsbureau.

Lees verder